Stel je reactiesnelheid op de proef
Header VSV

VR-Mobiel overtreft alle verwachtingen

Zondag 21 januari was het zover: de vuurdoop van de VR-Mobiel. In deze mobiel ontdekken bestuurders via virtual reality welke invloed aandachtsafleiders in de auto hebben en kunnen ze hun reactievermogen testen. Ook de pers was massaal aanwezig voor deze primeur.

Wil je de VR-Mobiel boeken voor jouw organisatie? Dat kan vanaf nu!  

Video VR-Mobiel
Boek de VR-Mobiel
 

"Last night a dj saved my life”

Campagne veilige volgafstand

Als je te dicht achter je voorligger rijdt, riskeer je een kop-staartaanrijding. Vuistregel: hou zeker 2 seconden afstand of zing “last night a dj saved my life”. 

 

Save the date: Netwerkmeeting Mobiliteitsmanagement

Na het grote succes van vorige editie, organiseren de VSV, de Vlaamse overheid en Prebes opnieuw een Safe2work Netwerkmeeting. Deze keer zijn we op vrijdag 20 april 2018 welkom bij Johnson & Johnson (Leonardo Da Vincilaan 15, 1831 Diegem) en focussen we op mobiliteitsmanagement. Houd de datum vrij en wij houden je op de hoogte.

 
Safe2work

Safe2work sluit 2017 knallend af

In het najaar 2017 lanceerden we Safe2work. Op enkele maanden tijd sensibiliseerden we al ruim 3500 werknemers met 75 acties. Een mooi resultaat, maar dat mag nog veel meer zijn in 2018!

 

Sensibiliseer rond alcohol

Doe je in februari niet mee aan Tournée Minerale? Zorg er dan zeker voor dat je niet drinkt als je rijdt. Met deze video kan je jouw collega’s informeren over de gevolgen en risico’s van alcohol achter het stuur. 

Rijden onder invloed
 
Truckveilig

Een TRUCKVEILIG label voor 4286 chauffeurs 

Wauw, 4286 vrachtwagenchauffeurs en 50 transportbedrijven ontvangen het TRUCKVEILIG label 2017. Wil je ook dit jaar meewerken aan een veiliger verkeer? Kies dan nu je engagementen voor 2018.